پسته در آشپزخانه پسته دانه ای است که به طور گسترده در آشپزخانه استفاده می شود. پسته با رنگ سبز مشخص خود مشخصه تا جایی که اصطلاح پسته برای نشان دادن سایه های دقیق این رنگ به کار می رود.
طعم بی نظیر پسته فندقی به روز و تازه و سبز، برای چاشنی ها و سس ها در دستور العمل های شور استفاده می شود. همچنین به عنوان یک ماده برای دسر، بستنی و نوقا.
پسته های خارج از کشور تاریخ نسبتاً جدیدی دارند: این پسته در عادات غذایی آمریکایی ها از طریق بستنی پسته ظاهر شد و در دستگاه های فروش خودکار به عنوان میان وعده فروخته شد اما پوسته آن قرمز رنگ شده بود تا جلب توجه کند.
پسته در عوض در دنیای قدیم تاریخ بسیار کهنی دارد، جایی که همیشه آنقدر مورد قدردانی قرار گرفته است که نامهای قابل احترامی برای آن در نظر گرفته شده است که اهمیت آن را میستایند.
در ایران به آن دانهای که میخندد و در چین شاداب میگویند. پس از مصرف پسته، پوسته هایی که پس از خرد شدن به یک کود آلی عالی برای باغ ما تبدیل می شود را دور نمی اندازیم.
افسانه ای نادرست که باید رد شود. سال هاست که می گویند پسته چاق می کند و به عنوان عامل اضافه وزن شناخته می شود.
برای مدت طولانی این به ناحق در مورد میوه خشک به طور کلی گفته می شد که باعث بیگانگی بسیاری از مصرف کنندگان شد.
با این حال، جدیدترین تحقیقات نشان داده است که چگونه چربی های غیراشباع موجود در پسته می توانند به خوبی جذب بدن شوند که مزایای زیادی از این ماده غذایی می گیرد.
پسته فواید زیادی دارد و برخی موارد منع مصرف دارد که باید به آنها توجه کرد. به ویژه، ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند.
در زیر خواهیم دید که اگر در رژیم غذایی مناسب گنجانده شود، می تواند با کمک به حفظ رفاه در سراسر بدن، کاهش وزن را افزایش دهد.
پسته، 5 فایده عالی برای سلامتی:
۱) پسته برای قلب مفید است؛
این ماده غذایی سرشار از فیبر، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است، اگر در یک رژیم غذایی متعادل ادغام شود ، به دلیل وجود مواد معدنی متعدد که در افراد دیابتی نیز مفید است، به سلامت قلب کمک می کند.
2) پسته، استخوان های قوی و دندان های سالم؛
از جمله مواد معدنی موجود در پسته می توان به پتاسیم، کلسیم، مس، روی و آهن اشاره کرد. اینها به داشتن استخوان ها و دندان هایی که سالم و قوی می شوند کمک می کند.
3) پسته، با موهای خشک مبارزه می کند؛
ویتامین E به همراه مواد معدنی موجود در پسته نیز برای مبارزه با خشکی مو بسیار مهم است.
4) پسته برای پوست مفید است؛
پسته به دلیل وجود ویتامین E برای محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش نیز ارزشمند است. همچنین می تواند پیری و چین و چروک را کاهش دهد.
5) پسته، محرک خوش خلقی است؛
در میان همه این فضیلت ها یکی از فضیلت ها از همه مهمتر است. پسته آرامش و نشاط را به ارمغان می آورد و به لطف مواد معدنی گرانبهایش می تواند با استرس مبارزه کند.
بدون دیدگاه