همانطور که می دانید ذرت منجمد اولین بار در حدود 10000 سال پیش توسط مردم بومی جنوب مکزیک اهلی شد.
اعتقاد بر این است که ذرت مدرن از علف وحشی Balsas teosinte (Zea mays parviglumis) گرفته شده است.
فرهنگ آن تا زمان استقرار اروپاییان در آمریکای شمالی تا شمال مین گسترش یافته بود و بومیان آمریکا به مستعمره‌نشینان اروپایی آموزش می‌دادند که غلات بومی را پرورش دهند.
از زمان ورود ذرت مکزیکی منجمد به اروپا توسط کریستف کلمب و دیگر کاشفان و استعمارگران، ذرت در تمام مناطق مناسب برای کشت آن در جهان گسترش یافته است.
از عرض جغرافیایی 58 درجه شمالی در کانادا و روسیه تا عرض جغرافیایی 40 درجه جنوبی در آمریکای جنوبی رشد می کند و تقریباً هر ماه از سال یک محصول ذرت در جایی در جهان بالغ می شود.
این مهم ترین محصول در ایالات متحده است و در بسیاری از نقاط غذای اصلی است.
گیاه ذرت منجمد تایلندی یک علف بلند یکساله با ساقه ای محکم، راست و محکم است.
برگ های باریک بزرگ حاشیه های مواج دارند و به طور متناوب در طرفین مخالف ساقه قرار گرفته اند.
گلهای لکه دار (نر) روی منگوله که به محور اصلی ساقه ختم می شود، کشیده می شود.
گل آذین مادگی (ماده) که بالغ می شود و تبدیل به گوش های خوراکی می شود، خوشه هایی با محور ضخیم است که دارای سنبلچه های جفتی در ردیف های طولی هستند.
هر ردیف سنبلچه های جفت شده معمولاً دو ردیف دانه تولید می کند.
انواع کنسرو ذرت تایلندی زرد و سفید محبوب ترین ها به عنوان غذا هستند، اگرچه انواعی با دانه های قرمز، آبی، صورتی و سیاه، اغلب نواری، خالدار یا راه راه وجود دارد.
هر گوش توسط برگ های تغییر یافته ای به نام شاکس یا پوسته احاطه شده است.
  • منابع:
    1. Corn | History, Cultivation, Uses, Description
  • تبلیغات: 
    1. آیا میدانستید عسل مانند اکسیژن عمل میکند؟
    2. پولدارترین فرد جهان به بی خانمان ها کمک کرد
    3. به راحتی با فروش سیب میلیونر شوید
    4. دانشمندان به دنبال قانون گذاری برای سیاره جدید!!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *