اوسورنو و همکارانش چندین نوع لوبیا چیتی با تیره شدن آهسته و معمولی را در دهه گذشته آزمایش کردند.

این آزمایش ها لوبیا چیتی شاهسوند در توطئه های تحقیقاتی در واشنگتن و داکوتای شمالی انجام شد.

محققان صفاتی مانند وزن دانه، عملکرد و زمان پخت را بین لوبیا چیتی که دیر تیره می شوند و معمولی مقایسه کردند.

آزمایشات اولیه – از سال 2010 تا 2012 – نتایج دلگرم کننده ای به همراه نداشت.

لوبیاهایی که آهسته تیره می شوند در مقایسه با لوبیا چیتی معمولی عملکرد ضعیفی داشتند.

اما آخرین لوبیا چیتی محلی دور آزمایشات مزرعه ای با استفاده از لوبیا چیتی با تیره شدن آهسته امیدوارکننده تر بود.

طبق آزمایش‌های سال ۲۰۱۸، گونه‌های لوبیا چیتی جدیدتر که به آرامی تیره می‌شوند، از نظر عملکرد و اندازه لوبیا به ارقام معمولی می‌رسند.

در واقع، نسل دوم لوبیا چیتی که به آرامی تیره می شوند، در مقایسه با نسل قبلی، عملکرد بالاتری از خود نشان می دهند.

اوسورنو تشویق می شود اما می گوید هنوز کار برای انجام دادن وجود دارد.

او می‌گوید: «به یاد داشته باشید که تولید مثل به‌جای جهش‌های بزرگ، به‌صورت پلکانی حاصل می‌شود.

اطلاعات لوبیا چیتی دماوند بیشتر در مورد این تحقیق را در علوم زراعی بخوانید.

این کار توسط انجمن پرورش دهندگان لوبیا نورتاروست، مؤسسه ملی غذا و کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده، خدمات بازاریابی کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده، و وزارت کشاورزی داکوتای شمالی تأمین مالی شده است.

پیشرفت کلیدی بهبود عملکرد زراعی مانند عملکرد و اندازه لوبیا در لوبیاهایی است که کند تیره می شوند.

این لوبیا صادراتی چیتی پیشرفت بزرگی است، زیرا گیاهان گذشته با ژن کند تیره شدن مشکلات زیادی در ارتباط با عملکرد زراعی داشتند.

  • منابع:
  • تبلیغات: 
    1. فواید استفاده از میوه گلابی در رژیم غذایی و کاهش وزن با مصرف آن
    2. راهکارهایی که جیبتان را پر پول می کند
    3. پیدا شدن پیکر بی جان بازیگر معروف در جنگل های شمال!
    4. با پروتئین فندق برای یک روز کامل سیر باشید

لوبیا چیتی شاهسوند

لوبیا چیتی محلی

لوبیا چیتی دماوند

لوبیا صادراتی چیتی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *