بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها به دلیل طعم قوی و ترش حاوی لیمو یا لیمو هستند.
این ممکن است به شکل آب میوه از پیش ساخته شده یا تازه فشرده شده، یا به صورت تکه ها یا برش های میوه باشد.
پوست لیمو ترش محلی طعم تلخ منحصر به فردی دارد که باعث محبوبیت آنها در آشپزی می شود.
به عنوان مثال، مردم می توانند از آب یا پوست هر دو میوه برای طعم دادن به سس ها، مارینادها و سس های سالاد استفاده کنند.
همچنین لیمو و آویشن ترکیب خوبی برای مرینیت کردن مرغ و ماهی است.
لیموترش به خوبی با سیر و همچنین با پودر فلفل برای ترشی کردن گوشت کار می کند.
لیمو و لیمو ترش توسرخ افزودنی های خوبی برای بسیاری از نوشیدنی های گرم یا سرد هستند.
به عنوان مثال، فردی می تواند تکه های لیمو یا لیموترش را به آب اضافه کند تا آب مرکبات درست کند، یا می تواند از لیمو یا لیموترش برای طعم دادن به چای استفاده کند.
این مرکبات به دلیل اسیدیته بالا در از بین بردن باکتری ها نیز موثر هستند.
به همین دلیل، طیف وسیعی از محصولات پاک کننده مبتنی بر مرکبات، از سفید کننده ها تا پاک کننده های سطوح، در دسترس هستند.
همچنین برخی از مطالعات لیمو ترش سه فصل نشان دادهاند که اسانس لیمو و سایر مرکبات میتواند از طریق استنشاق و رایحهدرمانی حالت روانی را بهبود بخشد، خواص ضد میکروبی ایجاد کند و التهاب پوست را از طریق استفاده موضعی از پوست کاهش دهد.
مصرف لیمو یا لیموترش در مقادیر متوسط به طور کلی بی خطر است.
با این حال، میوه ها در تماس با زخم های باز، مانند بریدگی لب یا زخم دهان، می توانند باعث ایجاد درد گزنده شوند.
اسیدیته بالای آنها همچنین به این معنی است که آنها ممکن است سوزش سر دل یا مشکلات گوارشی را در افراد مبتلا به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) بدتر کنند.
در مقادیر زیاد، لیمو ترش چهار فصل های سیتریک می توانند مینای دندان را فرسایش دهند و به مرور زمان باعث ایجاد حفره شوند.
هنگام استفاده از محصولات پاک کننده حاوی مرکبات یا سایر مواد شیمیایی تحریک کننده، از دستکش استفاده کنید و از تماس با پوست خودداری کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه