یکی از بهترین نمونه های موجود در جهان شکلات گرد مغزدار که در تولید آن ها، از مغز های مختلفی استفاده شده است که اهمیت و ارزش آن ها را دو چندان کرده است. این محصولات در سراسر کشور و به شیوه های مختلف عرضه می شوند که در ادامه بیشتر در مورد آن ها خواهیم بیان کرد.
در سال 1657 یک فرانسوی مغازهای را در لندن افتتاح کرد که در آن شکلات جامد برای تهیه نوشیدنی را میتوان به قیمت 10 تا 15 شیلینگ در هر پوند خریداری کرد.
با آن قیمت فقط ثروتمندان میتوانستند آن را بنوشند، و در لندن ، آمستردام و دیگر پایتختهای اروپایی خانههای شکلاتی شیک پدیدار شد که برخی از آنها بعداً به باشگاههای خصوصی معروف تبدیل شدند.
در لندن بسیاری از خانههای شکلاتی بهعنوان محل اجتماعات احزاب سیاسی و همچنین مکانهای قمار پرمخاطره، بهویژه خانه شکلات درخت کاکائو (بعداً باشگاه درخت کاکائو) که در سال 1698 افتتاح شد و وایتز که توسط فرانسیس افتتاح شد، استفاده میشد.
سفید در سال 1693 به عنوان خانه شکلات سفید. در حدود 1700، انگلیسی ها شکلات را با افزودن آن بهبود دادندشیر.
کاهش هزینه نوشیدنی در بریتانیای کبیر به دلیل اعمال عوارض بالای واردات بر دانه کاکائو خام با مشکل مواجه شد و تا اواسط قرن نوزدهم، زمانی که عوارض به یک پنی در هر واحد کاهش یافت. پوند، که شکلات محبوب شد.
در همین حال، ساخت شکلات در خارج از کشور گسترش یافت و پیشرفت کرد. تولید شکلات در مستعمرات آمریکا در سال 1765 در دورچستر، ماساچوست، با استفاده از لوبیاهایی که ناخداهای دریایی نیوانگلند از سفرهایشان به هند غربی آورده بودند، آغاز شد.
جیمز بیکر اولین کارخانه را که توسط یک مهاجر ایرلندی به نام جان هانان اداره می شد، تامین مالی کرد. برای آسیاب کردن حبوبات از نیروی آب استفاده می شد.
در هلند در سال 1828،سی جی ون هوتن فرآیندی را برای فشار دادن بیشتر چربی به ثبت رساندکره کاکائو از دانه های کاکائو آسیاب شده و بو داده شده و در نتیجه پودر کاکائو بدست می آید.
در سال 1847 شرکت انگلیسی ازFry and Sons کره کاکائو را بامشروب شکلاتی وشکر برای تولیدشکلات شیرین (خوردن) پایه اکثر قنادی های شکلاتی و در سال 1876 دانیل پیتر از سوئیس، شیر خشک را به شکلات شیری اضافه کرد.
تکثیر غذاهای شکلاتی طعم دار، جامد و روکش شده به سرعت دنبال شد. هنر درست کردن شکلات و ترافل بلژیکی را در کلاس آشپزی کشف کنید.
بدون دیدگاه