مجله هندی J Clin Biochem بیان می کند که رادیکال های آزاد یکی از عوامل بیماری هایی مانند دیابت، پارکینسون، آلزایمرAD، مولتیپل اسکلروزیس، فشار خون بالا، آسم، آب مروارید و انواع سرطان ها مانند پروستات، سینه، ریه و غیره هستند.
محتوای دیورتیک موجود طالبی در مشهد به تسریع ادرار کمک می کند. به طوری که می تواند به عملکرد کلیه ها در هنگام آزادسازی آب باقی مانده در بدن کمک کند.
به نقل از nature.com، دیورتیک ها داروهایی هستند که معمولاً در بیماری هایی استفاده می شوند که با مایع خارج سلولی اضافی مانند بیماری مزمن کلیوی، سندرم نفروتیک، سیروز و نارسایی قلبی مشخص می شوند.
برای افراد مبتلا به بیماری کلیوی، سعی کنید هر روز صبح قبل از صبحانه طالبی مخلوط با لیموترش بخورید تا کلیه ها به سلامت خود بازگردند.
به طور کلی، مصرف مجدانه میوه ها و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به فشار خون بالا و بیماری های قلبی را کاهش دهد.
شواهد دیگر نشان می دهد که رژیم غذایی کم سدیم و دریافت کافی پتاسیم بر تنظیم فشار خون تأثیر مثبت دارد.
از آنجایی که طالبی میوه ای با سدیم کم و سرشار از پتاسیم است، می تواند به حفظ فشار خون شما کمک کند.
اگر می خواهید پتاسیم خود را افزایش دهید، سعی کنید خربزه را به منوی دسر خود در خانه اضافه کنید.
میوه طالبی حاوی چندین ماده مغذی است که برای ترمیم و حفظ استخوان های قوی مهم هستند، مانند فولات، ویتامین K و منیزیم. به ویژه، خربزه منبع خوبی از فولات است.
فولات برای حفظ سطوح همسان یا تراکم مواد معدنی استخوان در طول زمان ضروری است.
محتوای ویتامین C موجود در طالبی از عملکرد سیستم ایمنی حمایت می کند. نه تنها این، ویتامین C همچنین می تواند از عفونت های مختلف تنفسی پیشگیری و درمان کند.
فیبر موجود در طالبی همچنین برای کمک به عملکرد موثرتر دستگاه گوارش و تحریک رشد باکتری های خوب مفید است.
مصرف فیبر کافی همچنین در کاهش پاسخ قند خون نقش دارد.
اگرچه مقدار فیبر موجود در طالبی نسبتاً کم است که فقط برای 5 درصد نیاز روزانه کافی است، اما برای جلوگیری از یبوست به آن نیاز دارید.
بدون دیدگاه