پاییز تقریباً در راه است و با آن زمان برای چشیدن برخی از میوه های بسیار خوشمزه معمولی این فصل است: اول از همه انار. این دومی یک میوه خوشمزه و همه کاره است، زیرا حتی با مواد دیگر نیز انواع مختلفی از آن را مصرف می کند.
در واقع، می تواند باعث ایجاد سس ها و غذاهای غیرمعمول با طعم ترش و شیرین شود، اما هنوز هم بسیار مورد استقبال قرار می گیرد.
رب انار یزد یکی از رب هایی است که در این فصل به وفور تهیه می شود و. در دسترس همه هم وطنان عزیز قرار می گیرد.
بنابراین، در راهنمای زیر، نکات مفیدی را در مورد طرز تهیه سس یا رب انار، همراهی عالی برای انواع گوشت، خواهیم دید. خوشمزه و همه کاره است که می تواند حتی ناشناس ترین غذا را با شخصیت غنی کند.
پس بیایید در زیر طرز تهیه سریع و آسان سس انار را ببینیم دستور تهیه پاستا با انار و گردو، اولین غذای کاملا گیاهی بر پایه دانه های انار و گردو، خوشمزه و سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها.
آب انار کنسانتره ای از مواد آنتی اکسیدانی است که از بدن در برابر آسیب های سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو و از آسیب های ناشی از کلسترول و دیابت به سیستم قلبی عروقی محافظت می کند.
توسط ALESSANDRA ROMEO فواید آب انار و رب انار به دلیل وجود ویتامین ها، مواد معدنی و مواد آنتی اکسیدانی مفید برای مقابله با پیری سلولی ناشی از عملکرد مضر رادیکال های آزاد است.
این انار به مولفه فنلی نسبت داده می شود که به تقویت سد مخاطی معده و عملکرد صحیح سیستم قلبی عروقی کمک می کند.
انار در اصل از ایران بود و در زمان جنگ های پونیک توسط رومیان به ایتالیا وارد شد. از این رو نام گیاه شناسی Punica Granatum.
در زمان های قدیم از پوست به دلیل خاصیت قابض و ضدعفونی کنندگی شاید موثرترین ورمیفیوژ موجود در طبیعت مقوی و ضد خونریزی استفاده می شد، اما امروزه از آب آن برای محافظت از قلب و عروق خونی در برابر شروع استفاده می کنیم.
استفاده از رب انار برای تصلب شرایین و آسیب های ناشی از آسیب شناسی مانند کلسترول، دیابت؛ و برای مقابله با پیری زودرس سلول ها، ناشی از استرس اکسیداتیو مفید می باشد.
بدون دیدگاه