در این پست فرآیند صادرات روفرشی و سایر کفپوشهای نساجی، قوانین دولتی برای صادرات فرش و سایر کفپوشهای نساجی، اقدامات احتیاطی مختلف برای صادرات فرش و سایر کفپوشهای نساجی، اسناد صادراتی برای صادرات روفرشی و سایر کفپوشهای نساجی توضیح داده شده است. اگر مایل به صادرات فرش و سایر کفپوشهای نساجی هستید، اطلاعات کلی دقیق در مورد نحوه صادرات در مقاله جداگانه ذکر شده است. آموزش فرآیند صادرات فرش و سایر کفپوشهای نساجی اگر بتوانید پست مذکور را طی کنید، کار را برای شما آسان تر می کند.
صادرات روفرشی
صادرات روفرشی دستباف را به طور قطع می توان یکی از اصلی ترین صادرات غیرنفتی ایران به جهان معرفی کرد که در سالهای اخیر با افت شدید و باورنکردنی مواجه بوده که رکود خاصی را در صنعت قالی بافی به همراه داشته است.
در این مقاله قصد داریم تمامی آمار و مشکلات صادرات روفرشی و فاکتور فروش ارزان را به صورت دقیق بررسی کنیم و سپس با معرفی شرایط و مدارک لازم برای این امر به شما کمک کنیم تا در صورت تمایل به صادرات با اطلاعات کافی وارد شوید
شاید این سوال از قبل برای شما آماده باشد که دلایل این کاهش صادرات روفرشی ایرانی چه بوده است؟ موانع و مشکلات زیادی باعث این امر شده است که در ادامه مهمترین آنها را به شما معرفی می کنیم
مشکلات صادرات روفرشی ایرانی
1. از دست دادن حجم بالای فروش در بازارهای اروپا و آمریکا با اعمال تحریمها علیه ایران. جالب است بدانید قبل از تحریمها 25 درصد صادرات روفرشی ایران فقط به آمریکا بوده است.
2. عرضه روفرشی بی کیفیت و ارزان از چین و هند به عنوان روفرشی دستباف ایرانی.
3. حذف مرکز ملی فرش از ساختار جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) که باعث کاهش توجه مسئولان به صنعت فرش و فاکتور فروش کالا شد.
4. مشکلات شدید در انتقال پول و حضور در بازارهای بین المللی در سالهای اخیر.
5. سیاست تعهد ارزی نامناسب که تجار داخلی را برای صادرات خسته کرده است. در تعهد ارزی، تاجران فرش موظفند ارز فرشی را که تاکنون نفروخته اند را به ترتیبی که بانک مرکزی تعیین می کند، تحویل دهند.
6. عدم تمایل تجار داخلی به صادرات فرش. در صورت عدم انجام تعهد ارزی مندرج در قسمت قبل از سوی معامله گران، کارت بازرگانی آنها باطل می شود. در نتیجه این سیاست باعث شده تا بسیاری از تجار صادرات فرش و قالیچه ایرانی را متوقف کنند.
7. بالا رفتن مواد اولیه و گرانی فرش دستباف که باعث کاهش تولید این هنر ارزشمند ایرانی شده است.
8. وجود مشکلات و قوانین عجیب گمرکی ایران. جالب است بدانید طبق گمرک ۱۲۱ ایران، امکان بازگرداندن فرشهایی که نیاز به تعمیر دارند و یا در بازار خارجی انبار شده اند وجود ندارد!
9. عدم ارزیابی بازار جهانی و کار کارشناسی. با توسعه و گسترش بازارهای جهانی دیگر نمی توان به روش سنتی کار کرد و نیاز مهمی است که کارشناسان فرهنگ، تقاضا و ذائقه کشورهای مختلف را مورد مطالعه قرار دهند تا بتوانند برنامه ای هدفمند برای این کشورها بنویسند. تولید فرش ایرانی موضوعی که تاکنون هیچ اقدامی برای آن انجام نشده است.
10. گسترش تولید و تنوع فرش ماشینی و ورود کفپوش های جدید به بازار، ناخواسته باعث کاهش جزئی در بازار و صادرات فرش دستباف شده است.
اینها تنها بخشی از دلایل اصلی کاهش صادرات روفرشی ایران در سالهای اخیر است که باعث شده به جای 73 در سال 1400 نسبت به سال 73 با افت 50 برابری صادرات مواجه شویم.
گفتیم که باید بتوانیم بازارهای مناسبی را برای صادرات فرش دستباف شناسایی کنیم و بتوانیم فرش را به صورت تخصصی با توجه به ذائقه مردم آن کشور صادر کنیم تا بتوانیم با فرش های کشور رقابت کنیم.
بدون دیدگاه