در اینجا مواد استفاده شده و ما برای سلامت و راحتی پا و کل بدن شما توصیه می کنیم. پشم ارگانیک، پشم آب پز و نمد.
برای زمستان چاره ای جز انتخاب دمپایی پشمی وجود ندارد، البته اگر پشم ارگانیک باشد حتی بهتر است. در واقع پشم به دلیل سه ویژگی اصلی برای این کفش ها ایده آل است.
در وهله اول، پشم دارای کیفیت عایق حرارتی بالایی است و بنابراین اجازه می دهد تا گرما را حفظ و نگهداری کند، اما علاوه بر این، رطوبت سنجی نیز دارد، به این معنی که می تواند رطوبت اطراف را تا یک سوم وزن خود جذب کند.
در عمل، یک دمپایی پشمی گرما را به پا منتقل می کند و در عین حال آن را خشک نگه می دارد.
در نهایت، پشم نیز قابل تنفس است و بنابراین امکان گردش مجدد هوا را فراهم می کند که از تکثیر کنه ها و باکتری ها جلوگیری می کند و در عین حال بهداشت پا را حفظ می کند.
با این حال، پشم می تواند تبدیل به پشم نمدی یا آب پز شود، پارچه ها و مواد مقاوم تری برای استفاده در کفش و که خواص پشمی را که دیده ایم افزایش می دهد.
نمد با نمد کردن الیاف پشم گوسفندی به دست می آید. الیاف با آب داغ خیس می شوند، سپس در صابون خیس می شوند و سپس به صورت مکانیکی با دست مالیده می شوند. به این ترتیب نمد گرم می ماند اما ضد آب و سبک می شود.
از طرف دیگر برای به دست آوردن پشم آب پز از پشم گوسفندی کاکائو شده و ریسیده شده و سپس بافتنی یا ماشینی شروع می کنیم.
فرآیند تبدیل آن به پشم آب پز را پر می گویند و صرفاً شامل شستن این پارچه در دمای بالا می شود. همچنین در این مورد ما یک ماده مقاوم، فشرده تر و سنگین تر از پشم آب پز و بسیار ضخیم داریم.
بدون دیدگاه