او از دولت به دلیل تلاش برای زنده نگه داشتن فرهنگ سنتی تشکر کرد زیرا در کشمیر هات در سرینگر کار می کند و در تعطیلات به افرادی که علاقه مند به یادگیری این هنر دمپایی حصیری هستند آموزش می دهد.

وی گفت: سنت کفش پوشیدن در کشمیر از همین پلهور آغاز شد. کشمیری‌ها به‌جای چکمه یا چکمه‌ای از چرم، لاستیک یا پلاستیک از «پلهور» (دمپایی از نی) استفاده می‌کردند.

مردم کشمیر در زمان های قدیم از آنها به ویژه در زمستان های سخت استفاده می کردند. پلهور یکی از ابزارهای سنتی برای مقابله با سرمای زمستان کشمیر مانند «کنگر» و «فران» بود.

او گفت که پلهور در درجه اول توسط مردم برای محافظت از پاهای خود در برابر برف، خار و سنگریزه به دلیل فقر و در دسترس نبودن لباس های مدرن پا استفاده می شد.

دمپایی بافته شده با مواد سبوس ذرت دست ساز.

راحت، تنفس و بادوام. به ماساژ پا کمک کنید.

دمپایی

لطفا توجه داشته باشید که صندل های حصیری دست ساز هستند، ممکن است اندازه کفش های معمولی دقیق نباشد. اگر پای شما کمی بازتر است یا یکی از انگشتان پا بلندتر از حد معمول است، لطفا سایز بزرگتر را انتخاب کنید.

رنگ واقعی مورد ممکن است کمی متفاوت از تصاویر نشان داده شده در وب سایت باشد که در اثر عوامل زیادی مانند روشنایی صفحه کامپیوتر یا سطوح روشنایی ایجاد می شود.

عکس‌های این گالری از مجموعه دیجیتال Sidney D. Gamble در کتابخانه‌های دانشگاه دوک هستند.

سیدنی گمبل (1890-1968) یک جامعه شناس، محقق چینی و عکاس آماتور بود که بین سال های 1908 تا 1932 به چین سفر کرد. او داده ها را برای بررسی های اجتماعی-اقتصادی جمع آوری کرد.

دلیل اینکه مجموعه عکس های او برای پروژه صندل حصیری ارزشمند است این است که او زندگی روستایی را مستند کرده است و عمدتاً این جمعیت در چین بودند که صندل های حصیری می پوشیدند.

عکس های انتخاب شده برای گالری زیر بین سال های 1917 و 1919 گرفته شده اند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *