مشخصه دیگر خرما کالری بالا است که خرما خارک برحی را به غذا های ایده آلی تبدیل می کند تا در رژیم های غذایی انرژی زا یا در موقعیت های خستگی یا ضعف مورد استفاده قرار گیرند.
از بسیاری جهات، خرما ممکن است به عنوان یک غذای تقریبا ایده آل در نظر گرفته شود که طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری و فواید بالقوه برای سلامتی را فراهم می کند.
خرما حاوی حداقل شش ویتامین از جمله مقدار کمی ویتامین C و ویتامین های B(1) تیامین، B(2) ریبوفلاوین، اسید نیکوتینیک (نیاسین) و ویتامین A است. فیبر غذایی 14 نوع خرما نشان داده شده است.
بسته به نوع و درجه رسیدگی به میزان 6.4-11.5٪. خرما حاوی 0.5 تا 3.9 درصد پکتین است که ممکن است فواید سلامتی مهمی داشته باشد.
تولید جهانی خرما در طول 40 سال 2.9 برابر شده است، در حالی که جمعیت جهان دو برابر شده است. کل صادرات جهانی خرما طی 40 سال 1.71 درصد افزایش یافته است.

از بسیاری جهات، خرما ممکن است به عنوان یک غذای تقریبا ایده آل در نظر گرفته شود که طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری و فواید بالقوه برای سلامتی را فراهم می کند.
خرما حاوی حداقل شش ویتامین از جمله مقدار کمی ویتامین C و ویتامین های B(1) تیامین، B(2) ریبوفلاوین، اسید نیکوتینیک (نیاسین) و ویتامین A است. فیبر غذایی 14 نوع خرما نشان داده شده است. ب
سته به نوع و درجه رسیدگی به میزان 6.4-11.5٪. خرما حاوی 0.5 تا 3.9 درصد پکتین است که ممکن است فواید سلامتی مهمی داشته باشد. تولید جهانی خرما در طول 40 سال 2.9 برابر شده است، در حالی که جمعیت جهان دو برابر شده است.
کل صادرات جهانی خرما طی 40 سال 1.71 درصد افزایش یافته است. از بسیاری جهات، خرما ممکن است به عنوان یک غذای تقریبا ایده آل در نظر گرفته شود که طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری و فواید بالقوه برای سلامتی را فراهم می کند.
فیبر رژیمی 14 نوع خرما بسته به نوع و درجه رسیدگی به میزان 6.4 تا 11.5 درصد نشان داده شده است. خرما حاوی 0.5 تا 3.9 درصد پکتین است که ممکن است فواید سلامتی مهمی داشته باشد. تولید جهانی خرما در طول 40 سال 2.9 برابر شده است، در حالی که جمعیت جهان دو برابر شده است.
کل صادرات جهانی خرما طی 40 سال 1.71 درصد افزایش یافته است. از بسیاری جهات، خرما ممکن است به عنوان یک غذای تقریبا ایده آل در نظر گرفته شود که طیف وسیعی از مواد مغذی ضروری و فواید بالقوه برای سلامتی را فراهم می کند.
بدون دیدگاه