نماز خواندن با هر لباسی که بدن را بپوشاند، نماز صحیحی است، هر چند طولانی باشد، عدم خشوع در نماز است که ثواب نماز را خدشه دار می کند و مانع قبولی آن می شود. به آداب و رسوم مردم و آنچه در شرع مهم است دور نگه داشتن لباس از شهرت و غرور است.

بنابراین استفاده از چادر نماز برای زنان می تواند بهترین لباس باشد تا کاملا بدنش را با آن بپوشاند.

نماز خواندن با هر لباسی که عبدن را بپوشاند، نماز صحیح است و حرمت نماز لازمه مشروع است و هر گونه کوتاهی در حرمت، ثواب نماز را کم می کند و مانع از قبولی آن می شود.

بین صحت نماز و قبولی آن فرق است، ممکن است نماز از نظر ارکان و شرایط صحیح باشد و کسى که آن را بجا آورد، به دلیل عدم حرمت، ثوابى ندارد.

پوشش سنتی متأثر از دو منبع قرآن و حدیث است. قرآن اصول رهنمودی را ارائه می کند که اعتقاد بر این است که از جانب خدا آمده است، در حالی که مجموعه حدیث الگوی انسانی منسوب به پیامبر اسلام محمد را توصیف می کند.

شاخه ای از صنعت مد متاثر از اصول اسلامی به عنوان مد اسلامی شناخته می شود.

ستورات اسلامی مربوط به حیادر پایه پوشش اسلامی قرار دارد. پیروان اسلام بر این باورند که این وظیفه شرعی مردان و زنان مسلمان بالغ است که لباس متواضعانه بپوشند، به عنوان یک حکم واجب مورد توافق اجماع جامعه.

بر اساس دیدگاه سنتی در اسلام اهل سنت، مردان باید از ناف تا زانو بپوشند، هر چند در این که آیا این شامل پوشاندن ناف و زانو یا فقط پوشاندن بین آنهاست، اختلاف دارند.

زنان به طور سنتی تشویق شده اند که بیشتر بدن خود را به جز دست ها و صورت خود بپوشانند.

یک کلمه عربی که به شدت با لباس اسلامی و حیا مرتبط است خمار است که به انگلیسی به حجاب ترجمه می شود.

حجاب مجدداً به عنوان موضوع گفتگو در دهه 1990 ظهور کرد، زمانی که نگرانی در مورد نفوذ احتمالی غرب به اعمال مسلمانان در کشورهای اسلامی وجود داشت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *