این محصول پر از خواص معتدد می باشد آلو خورشتی بخارا می توان آن را به عنوان یک محصول انرژی زا که برای سلامت قلب و معده مفید است مصرف کرد و به خواص اعجاب انگیز آن پی برد.
اگر زردآلو هنگام خرید آماده مصرف باشد، بیش از 2 تا 3 روز در دمای اتاق نگهداری نمی شود. در یخچال می توان آنها را به مدت 1 هفته در کیسه پلاستیکی سوراخ دار نگهداری کرد اما این باعث تغییر بافت و طعم آنها می شود.
قبل از لذت بردن از آنها، مدتی آنها را بیرون بیاورید. برای نگهداری آن ها در فریزر، آنها را در امتداد چین از وسط نصف کنید، هسته آن را بردارید و نصف ها را روی سینی فر قرار دهید تا یخ بزنند. سپس آنها را در کیسه های پلاستیکی قرار دهید و دوباره در فریزر قرار دهید.
زردآلو به لطف طعم شیرین و تندش، خود را به بسیاری از مواد آماده سازی در آشپزخانه می رساند. زردآلو که بهصورت ساده مصرف میشود، در یک دسر ادغام میشود یا در نسخهی شیرین و خوش طعم آن مزه میشود، به هزار و یک راه برای بیشترین لذت ما میآید.
زردآلو به راحتی در بسیاری از دسرها مانند شربت، بستنی و ماست یخ زده، پنکیک و سوفله، پودینگ برنج، کیک، کلفوتیس، شارلوت، پای، کلوچه قرار می گیرد. در ترکیب آن با بادام، همراه ایده آل آن تردید نکنید.
همچنین می توان آن را به سادگی در شربت افرا یا عسل ریخته یا در شکلات ذوب شده فرو کرد.
به خصوص سرشار از پکتین است که باعث می شود مرباهای عالی درست کنید که در آن آب انگور یا عسل می تواند جایگزین شکر شود.
میوه ای ایده آل برای تهیه سس، سس و چاشنی وینیگرت آب زردآلو را با روغن نباتی، سرکه سیب، خردل و در صورت تمایل کمی سس تاباسکو مخلوط کنید.
چاشنی خردل . ½ فنجان مربای زردآلو (ترجیحاً شیرین نشده یا شیرین شده با آب میوه) را با 2 قاشق غذاخوری مخلوط کنید. خردل دیژون. با گوشت سرو کنید یا به وینگرت اضافه کنید.
سس چاتنی . زردآلوهای نارس به ویژه برای این غذا مناسب هستند. آنها را با برگ گشنیز، ریشه زنجبیل، پیاز خرد شده، فلفل تند و آب لیمو له کنید. قیمه زردآلو زردآلو خشک خرد شده، گردو، پیاز، برنج وحشی پخته شده و گیاهان را با هم ترکیب کنید.
بدون دیدگاه